OVER MASTERMATE HELPT.

Mastermate Helpt is een stichting, opgericht door Mastermate Technivo - Revamco groep. Het doel van de stichting is het realiseren van een meer rechtvaardige verdeling van welvaart en welzijn in de nabije omgeving van de aangesloten vestigingen.

De stichting ondersteunt goede doelen waarbij het stimuleren van zelfstandigheid, zelfredzaamheid, sociale activering en kwaliteit van leven centraal staat. Voorbeelden van groepen die steun van ons krijgen zijn mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, daklozen, mensen met een psychische aandoening en mensen die niet kunnen lezen of schrijven.

ACTIVITEITEN.

Voorbeelden van activiteiten die Mastermate Helpt doet:
- Voedselpakketten voor lokale voedselbanken in de periode van het jaar waarin de minste donaties worden gedaan.
- Fancy Fair of andere openbare evenementen met als doel geld op te halen voor lokale initiatieven.
- Droppotten verkopen waarbij de opbrenst naar een goed doel gaat.
- Gelddonatie aan een goed doel. 

WERKWIJZE.

De stichting Mastermate helpt is gedurende het hele jaar bezig met fondsenwerving. Aan het begin van ieder jaar bepaalt het bestuur welke goede doelen met welk bedrag gesteund worden. Het vermogen van de stichting wordt zo klein mogelijk gehouden voor zo hoog mogelijke donaties. Een klein deel van de opbrengsten wordt gereserveerd voor KvK- en notariskosten. De penningmeester brengt hier ieder jaar een financieel verslag van uit.

Het personeel van de aangesloten Mastermatevestigingen zetten zich in bij acties. Zij zorgen ervoor dat acties zorgvuldig verlopen en een breed publiek aanspreken. Promotie wordt gedaan met advertenties in lokale kranten, social media en mond-tot-mond reclame in ons netwerk binnen de bouw en industrie.

HELPT U MEE? GRAAG!

Mastermate Helpt kan uw steun goed gebruiken. Dit kan op verschillende manieren. U kunt kleding, speelgoed en geld doneren of een van onze evenementen bezoeken. Kijk op de pagina 'doneren' voor meer informatie.

BESTUUR.

Rene van Amsterdam

Voorzitter

      Harry Oudshoorn

          Penningmeester 

              Rob Coorn

                      Secretaris

PUBLICATIES

ANBI Status

FINANCIËN.

Financieel jaaroverzicht 2023

Financieel jaaroverzicht 2022

Financieel jaaroverzicht 2021

Financieel jaaroverzicht 2020

Financieel jaaroverzicht 2019

Financieel jaaroverzicht 2018

Financieel jaaroverzicht 2017

Financieel jaaroverzicht 2016

Financieel jaaroverzicht 2015

Financieel jaaroverzicht 2014

SAMEN VOOR UW MAXIMALE RESULTAAT.

Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximaal resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.

Snel aan de slag met ons assortiment

In onze vestigingen en de webshop vindt u ons assortiment ijzerwaren, gereedschap, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en bouwgerelateerde artikelen. We leveren uw bestelling waar en wanneer u wilt. Afhalen in de dichtstbijzijnde vestiging kan natuurlijk ook. Dat is flexibele logistiek, zodat u snel aan de slag kunt.

Bezoek de website van Mastermate voor meer informatie.