ACTIVITEITEN, EVENEMENTEN EN DONATIES.

BINNENKORT.

Februari 2024

Mastermate Helpt gaat in Februari ± 1000 voedselpakketten klaar maken, welke bestaat uit een doos met inhoud (wasmiddel, tandpasta, koek, drop, limonade, enz.) 

Deze voedselpakketen zijn voor de voedselbanken te Katwijk, Sassenheim, Hillegom, Uithoorn en Hoofddorp. Deze is tevens ook uitgeefpunt voor de Haarlemmermeer regio waar ook Nieuw Vennep, Badhoevedorp, Rijssenhout, Zwanenburg, Lisserbroek, Spaardam, Vijhuizen en Aalsmeer de pakketten komen afhalen!

Mastermate Helpt


“Het is hartverwarmend om de inzet van mensen en bedrijven te zien voor
 ons werk. Als Voedselbank Teylingen zijn wij daarom heel blij met de 
 voedsel, -schoonmaakmiddelen –en tandpastadonatie van Mastermate.

 Het zijn hele praktische wekelijkse boodschappen, die een mooie 

 aanvulling zijn op ons eigen pakket.”

Jan Schapink
secretaris Voedselbank Teylingen
Sassenheim: januari 2019

EERDERE DONATIES.

26 APRIL 2024 - WILLEM VAN DEN BERG

Created with Sketch.

Mastermate Helpt en Woonzorgpark Willem van den Bergh hebben afgelopen vrijdag 26 april, in totaal 60 buitendeuren, van de woningen aan de Trommelhof en Wintertuinplein de sloten en scharnieren gecontroleerd en gesmeerd. 

 

Patricia de Langen van de afdeling vrijwilligers, heeft Jos Joosten van WD-40 Company Limited en Rob Coorn van Mastermate Helpt, hartelijk ontvangen en de deuren geopend van de complexen. 

 

Woonzorgpark Willem van den Bergh is een onderdeel van 's Heeren Loo. 

Het woonzorgpark is een uitgestrekt park aan de rand van Noordwijk, grenzend aan de duinen en de Bollenstreek. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen, van jong tot oud met en zonder verstandelijke beperking en/of andere beperking. 

 

Om de kosten te drukken en toch ook goed op de kwaliteit en veiligheid van de mensen te letten in de zorg, hebben medewerkers van Mastermate Helpt op vrijwillige basis hun deskundigheid aangeboden om de deursloten van diverse woningen te controleren en te smeren. 

 

Omdat Jos Joosten, vertegenwoordiger van WD-40, zich hier ook voor had aangemeld, konden we samen een mooie combinatie maken om dit tot een succesvolle dag te maken. 

 

Al snel hadden we een efficiënte manier van samenwerken gevonden, Jos had een speciale spray – Wit Lithium Spuitvet- voor de buitenscharnieren en de deurstoppers 

Voor de rubbers (verwerkt in de deuren tegen de tocht) de siliconenspray, en het schoonmaken gebeurde met Multispray. 

Rob controleerde de cilinders en de sloten op gebreken en smeerde deze met de slotspray van WD-40. 

Misschien handig om te vermelden, geen kruipolie in sloten spuiten. 

De “gewone “ WD-40 kruipolie is super geschikt om bouten moeren te smeren en los te maken, maar deze olie is te dun voor de sloten en cilinders, de olie koekt aan en alle stof blijft makkelijk hieraan plakken. 

 

Dus handig om te weten dat WD-40 hier allemaal fantastische sprays voor in huis heeft! 

 

Ook hebben we enkele kleine reparaties gedaan om de deur(en) weer goed te laten functioneren. Omdat Jos terug moest rijden naar Venlo besloten we om 14.30 te stoppen met dit project. 

Wat een leuke en fijne dag was het geworden, om enkele cliënten te ontmoeten en te zien en ervaren hoe hun woonomgeving is ingericht. 

 

Met dank aan Patricia die dit alles gecoördineerd heeft, en natuurlijk dank aan Jos die ook nog 4 uur achter het stuur moest zitten hiervoor. 

 

Ik zou zeggen het liep gesmeerd 😃 

Mastermate Helpt 

12 APRIL 2024 - VOEDSELBANK LISSE

Created with Sketch.

Vanaf heden ondersteunen wij ook de voedselbank in Lisse.

10 FEBRUARI 2024 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

Mastermate gaat met actie voor Maximaal resultaat

“Samen voor het maximale resultaat”. Dat is het motto van de technische groothandel Mastermate. Samen wordt ruim geïnterpreteerd: de klant, het personeel en de maatschappij. En zo komt het dat er zaterdag 10 februari maar liefst 200 voedselpakketten worden afgeleverd bij Voedselbank Katwijk.

 

850 pakketten

In totaal heeft Mastermate 850 voedselpakketten gesponsord. De pakketten worden verdeeld over verschillende voedselbanken in de regio, waaronder ook Voedselbank Katwijk. De pakketten bevatten producten zoals wasmiddel, zeep, snoep, macaroni, saus, pindakaas en tandpasta.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Mastermate toont elk jaar in alle gemeenten waar zij actief zijn, hun maatschappelijke betrokkenheid door middel van diverse acties voor het goede doel. “Ondernemen gaat niet alleen om winst maken. Dat besef je als je zelf moeilijke jaren hebt gehad. Je gaat om je heen kijken en wilt delen” vertelt Koos Haasnoot, terwijl hij samen met vrijwilligers van de Voedselbank de pakketten uit de vrachtwagen sjouwt.

 

Directie

Alle werknemers, inclusief directie, zo’n dertig man helpen mee om de pakketten in te pakken en af te leveren. Maar ook klanten en leveranciers worden betrokken bij de actie: “We spreken over deze actie en krijgen zo ook via klanten en leveranciers geld en middelen tot onze beschikking.”

 

Binken

Aafke van Rhijn, voorzitter van Voedselbank Katwijk: “Fantastisch, het zijn binken! Dat Mastermate elk jaar opnieuw aan ons denkt. (red. Inmiddels de achtste keer) Het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gevoel voor mensen die het minder hebben. We zijn ontzettend dankbaar voor de donatie en de bescheidenheid waarin het is geschonken.”

Bovenstaande tekst is een bericht van de website van Voedselbank Katwijk. 

10 FEBRUARI 2024 - DONATIE VOEDSELBANK 

Created with Sketch.

 

Reactie van Voedselbank Uithoorn-De Kwakel: 

 
We zijn ontzettend blij met de prachtige pakketten met levensmiddelen!. 

 

Vanuit Voedselbank Uithoorn-De Kwakel ontvingen wij bovenstaande bericht met mooie foto. 

14 DECEMBER 2023 - AQUAMAR

Created with Sketch.

In samenwerking met Sportbedrijf Katwijk hebben we de handen in één geslagen, om iets te willen betekenen voor de gezinnen in de gemeente Katwijk. 

Vooral de gezinnen die een middag zwemmen met kinderen niet kunnen veroorloven. 

 

We hebben gezamenlijk kunnen bewerkstelligen dat er 330 stuks zwembad-kaartjes aan de voedselbank Katwijk gegeven werden. 

 

Dit gebeurde afgelopen donderdag 14 december, vlak voor de kerst, om wellicht met de vakantie een leuke middag te hebben met het gezin. 

 

Op het vertoon van het kaartje van zwembad Aqumar, mogen ze naar binnen en hebben ook nog recht op een lekker patatje en een drankje erbij. 

 

Zo hopen we dat de ouders en kinderen, een leuke middag hebben met elkaar. 

 

Op de foto van links naar rechts; Rob Coorn van Mastermate Helpt, 2 vrijwilligers van de voedselbank Katwijk en Bas Staats van Sportbedrijf Katwijk 

18 NOVEMBER 2023 - WHISKY PROEVERIJ

Created with Sketch.

𝐖𝐡𝐢𝐬𝐤𝐲𝐩𝐫𝐨𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐣 𝟮𝟬𝟮𝟯
Op zaterdagavond 18 november van 18.00-21.00 hebben wij, Mastermate Helpt, voor de 3e keer een whisky proeverij georganiseerd.
Dit keer bestond het bonte gezelschap van zakenrelaties, familie, vrienden en bekenden uit 18 man.

Voordat we aan de whisky begonnen heeft Rob Coorn uitleg gegeven waar Mastermate Helpt voor staat en welke doelen we allemaal steunen. Daarna snel aan de slag met het proeven van de whisky’s. 

Vooraf aan elke whisky gaf Dirk van Duijn uitleg. Dirk is een ware whisky kenner en liefhebber en als Dirk klaar was met zijn uitleg liep het water al je mond uit!
Dirk doet dit geheel vrijwillig en de hapjes werden gesponsord door het Vishuisje, super verse vis van de plaatselijke vishandel, en ook eeterij “ de Neefies” hebben de carpaccio en de kaas en chocola voor hun rekening genomen. 
Hartelijk dank daarvoor!

Deze hapjes waren in combinatie met de diverse whisky’s, een genot voor de smaak pupillen!
Tussendoor was er een loterij en aan het eind van de loterij zijn de overgebleven whisky’s geveild.

Ook dit jaar is een bedrag opgehaald dat alle verwachtingen overtrof!

Het goede doel is de aktie die wij houden in febr. 2024 voor de voedselbanken te Katwijk, Sassenheim, Hillegom, Uithoorn en Hoofddorp. Deze is tevens ook uitgeefpunt voor de Haarlemmermeer regio waar ook Nieuw Vennep, Badhoevedorp, Rijssenhout, Zwanenburg, Lisserbroek, Spaardam, Vijhuizen en Aalsmeer de pakketten komen afhalen!

Op deze dag zullen wij ± 1000 voedselpakketten klaar maken, welke bestaat uit een doos met inhoud (wasmiddel, tandpasta, koek, drop, limonade, enz.)

Mastermate Helpt

OKTOBER 2023 - DONATIE HOSPICE DE MARE LEIDERDORP

Created with Sketch.

Mastermate Helpt doneert gereedschapskist t.w.v.  

€ 450,-

Bij de bouw van het Hospice zijn veel verschillende partijen betrokken. Zo levert de firma Mastermate allerlei onmisbare producten aan onze hoofdaannemer Horsman. 

In een gesprek met Marcel Hans van Mastermate vertelden wij dat wij al druk aan het werven zijn voor technische vrijwillers voor het nieuwe hospice.

Het blijkt dat zowel Marcel als zijn werkgever bijzonder sympathiek tegenover het hospice staan. ZIj wilden graag een bijdrage leveren. 

Daarom mochten Rob Kuin en Jules de Vries op 19 oktober een handige gereedschapskist in ontvangst nemen ter waarde van € 450,- 
Een geweldige gift, waar de technische vrijwilligers straks veel plezier van zullen hebben.

Bovenstaande is een bericht vanuit Hospice de Mare 
AUGUSTUS 2023 - DONATIE EDWINZORGT

Created with Sketch.

Zoals beloofd een berichtje van ons. 

Wij en de jongeren van Edwinzorgt, willen jullie heel erg bedanken voor de mooie uitjes die we tot nu toe hebben kunnen doen van het geschonken bedrag van Stichting Mastermate Helpt!. 

 

Zo zijn we met jongeren naar Duinrell geweest. 

Ook het Game museum mocht niet ontbreken in deze vakantie. 

Ook zijn wij een dagje gaan varen met een aantal jongeren door leiden en omstreken. 

en zijn we naar de bioscoop geweest, en staat er vandaag " Midgetgolf' op het programma. 

 

Hierbij wat foto's : 

 

Lieve groet van de Jongeren en het team van Edwinzorgt 
15 JUNI 2023 - UIT ETEN MET LEGER DES HEILS

Created with Sketch.

Afgelopen donderdag 15 juni 2023 heeft de afdeling Vast en Verder van het Leger Des Heils op kosten van Mastermate Helpt gegeten bij het wereld restaurant in Hoofddorp. 

Vanuit Mastermate Helpt sloot Rene Stolker, vestigingsleider van Mastermate Hoofddorp aan bij dit gezelschap.


De afdeling Vast en Verder van het Leger Des Heils verzorgt een beschermt wonen project voor jongeren en jong volwassenen.

Het was een heel divers gezelschap van begeleiding en jongeren met allemaal hun eigen verhaal.

De avond had een ontspannen sfeer en het was mooi om de begeleiding zo in een andere setting te zien dan in het huis waar ze werken met de jongeren. 

Het is een leuk team van liefdevolle mensen.

Voor Rene Stolker was het een bijzondere ervaring, met mooie gesprekken en dankbaarheid vanuit de begeleiding en jongeren voor de gezellige avond.


Super fijn dat Mastermate Helpt een ontspannen steentje heeft kunnen bijdragen voor deze groep mensen!
11 MAART 2023 - DONATIE OUWEHAND BOUW

Created with Sketch.

RK Basisschool de Regenboog in Voorschoten heeft een mooie filosofie als het op leren aankomt. Het uitgangspunt van de school is dat onderwijs aansluit bij de talenten van een kind, wat weer bijdraagt aan plezierig leren.

Afgelopen week stond voor groep 3 het thema "bouwen" op de planning en wat leuk dat Ouwehand Bouw hieraan mocht meewerken. Er zijn muurtjes gemetseld, houten balken gespijkerd en schroeven gedraaid. Mastermate Helpt heeft het materieel zoals de troffels, klauwhamers en metselmortel gesponsord.

Jong geleerd, is oud gedaan dat blijkt maar weer. Handige handen en knappe koppen hebben we nu en in de toekomst altijd nodig in de bouw, samen komen we verder!
11 FEBRUARI 2023 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

Mastermate TR groep heeft op 19 februari zijn 

jaarlijkse actie voor de voedselbanken gehouden. 

Met de stichting Mastermate Helpt zijn 862 voedselpakketten ingepakt voor de voedselbanken in onze regio. 

Wij hebben hierop mooie reacties vanuit de voedselbanken op terug ontvangen. Men was erg blij met deze donatie voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.
17 DECEMBER 2022 - WHISKY PROEVERIJ

Created with Sketch.

Na lang wachten (2019 en daarna Corona) was het eindelijk weer zo ver!

Op zaterdagavond 17 december van 18.00-21.00 hebben wij, MM Helpt, een whisky proeverij georganiseerd.

Het bonte gezelschap van zakenrelaties, familie, vrienden en bekenden, bestond uit 20 man.

Vooraf aan elke whisky gaf Dirk van Duijn uitleg. Dirk is een ware whisky kenner en liefhebber en als Dirk klaar was met zijn uitleg, liep het water al je mond uit!

Ook de hapjes waren verrukkelijk, super verse vis van de plaatselijke vishandel, ook de kaas en chocola waren in combinatie met de diverse whiskys, een genot voor de smaak pupillen!

Tussendoor was er een loterij en aan het eind van de loterij zijn de overgebleven whiskys geveild.

Hiermee is een bedrag opgehaald dat nu ook weer alle verwachtingen overtrof!


Het goede doel, is de aktie die wij houden in febr. 2023 voor de voedselbanken te Katwijk, Sassenheim, Hillegom, Uithoorn en Hoofddorp. Deze is tevens ook uitgeefpunt voor de Haarlemmermeer regio waar ook Nieuw Vennep, Badhoevedorp, Rijssenhout, Zwanenburg, Lisserbroek, Spaardam, Vijhuizen en Aalsmeer de pakketten komen afhalen!

Op deze dag zullen wij 862 voedselpakketten klaar maken, welke bestaat uit een doos met inhoud (wasmiddel, tandpasta, koek, drop, limonade, enz.)
DECEMBER 2022 - WILLEM VAN DEN BERGH

Created with Sketch.

Een stukje vanuit Willem van den Bergh - "Vrije tijd & Vrijwilligers" - Noordwijk 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
Ofwel als bedrijf een bijdrage willen leveren aan mens, maatschappij of milieu om je heen. 

Onlangs kwamen werknemers van Mastermate bij ons op bezoek om vanuit die gedachte een helpende hand te bieden. Vanwege hun technische achtergrond hebben ze enkele woningen en een dagbesteding op het woonzorgpark geholpen. 

Muren werden geschilderd, er werd behangen, een kast en bed in elkaar gezet etc. Dankzij een vrijwillige inzet van 4 uur van deze medewerkers kunnen cliënten de kerst vieren in frisse en opgeknapte woonkamers, is de snoezel van de Triangel nog sfeervoller geworden voor een betere ontspanning en kan een cliënt met een kant en klare slaapkamer in zijn nieuwe woning gaan wennen. 

We zijn alle medewerkers en de directeuren van Mastermate Katwijk dan ook ontzettend dankbaar voor hun inzet. 

Dankjewel dat jullie het leven van onze cliënten letterlijk een stukje mooier hebben gemaakt! 

JUNI 2022 - DONATIE KLEDING VOOR RIBW

Created with Sketch.

Mastermate Helpt schenkt kleding wat we inzamelen in Hillegom en Katwijk aan de RIBW locatie Haarlem. 

Op deze locatie wonen mensen in een beschermd wonen omgeving, met psychiatrische problemen en verslaving, ze hebben meestal geen middelen om zelf kleding etc te kunnen aanschaffen, de door Mastermate geschonken kleding is in een soort marktkraam achtige setting geplaatst waar bewoners gratis konden winkelen, er is veel gebruik gemaakt van deze optie….mooi om te zien dat we ook hier als Mastermate hebben kunnen helpen en de gebruikte kleding een tweede kans hebben kunnen geven. 
MAART 2022 - DONATIE FIETSEN EDWINZORGT

Created with Sketch.

Mastermate TR Helpt heeft als sponsoring 2 prachtige fietsen gegeven voor deelnemers van Edwinzorgt!

https://edwinzorgt.nl/ 


19 FEBRUARI 2022 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

Mastermate TR groep heeft op 19 februari zijn 

jaarlijkse actie voor de voedselbanken gehouden. 

Met de stichting Mastermate Helpt zijn 716 voedselpakketten gemaakt voor 5 voedselbanken in onze regio. 

Afstand houden op 2.000 m2: 
Opnieuw moesten we vanwege de coronamaatregelen   genoeg afstand van elkaar houden. En dat is weer goed gelukt!  

We hebben ook dit jaar meer pakketten gemaakt dan vorige jaren. Afgelopen jaar waren het er 650. Door de coronacrisis zijn helaas erg veel mensen afhankelijk van de voedselbank. 


JULI 2021 - DONATIE MASTERMATE HELPT LIMBURG

Created with Sketch.

Mastermate TR keeg via Horsman en Co Lisse de vraag om de door de watersnood getroffen inwoners van Limburg te helpen. Zij leverden de manschappen en Mastermate TR leverde de schoonmaakartikelen. #samensterker

 

2021 - DONATIE VOEDSELBANK UITHOORN

Created with Sketch.

Nadat Voedselbank Uithoorn in 2021 verhuist was naar de Kuyperlaan 50 zat men verlegen om een stelling om de voedselkratten op volgorde naam, neer te zetten

 

Gelukkig hadden wij nog stelling over en hebben deze gedoneerd en in elkaar gezet. Daar wordt tot op de dag van vandaag nog dankbaar gebruik van gemaakt.

 

Blij dat we mee kunnen helpen in de strijd tegen armoede!

 

Mastermate Uithoorn

20 FEBRUARI 2021 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

Mastermate TR groep heeft op 20 februari zijn 

jaarlijkse actie voor de voedselbanken gehouden. 

Met de stichting Mastermate Helpt zijn 650 voedselpakketten gemaakt voor de voedselbanken in onze regio. 

Afstand houden op 2.000 m2: 
Vanwege de coronamaatregelen hebben we het 

dit jaar op een andere manier moeten doen. We 

moesten genoeg afstand van elkaar houden. En dat is goed gelukt! Onze 2e verdieping in Katwijk staat bijna 

leeg. Die verdieping is 2.000m2. Hier hebben we in een grote cirkel de verschillende producten gezet. We konden hierdoor ruim 2 meter afstand tussen de personen houden. We hebben magazijnkarren gebruikt zodat iedereen op dezelfde plek kon blijven en de dozen kon vullen. 

Meer pakketten dan vorig jaar: 

Tijdens het inpakken waren we met 19 mensen, 

maar ook in de voorbereiding hebben een aantal 

mensen geholpen. We hebben veel meer pakketten gemaakt dan vorige jaren. Afgelopen jaar waren het er bijvoorbeeld 350. Door de coronacrisis zijn helaas erg veel mensen afhankelijk van de voedselbank. 

Inhoud voedselpakketten: 

We vragen altijd aan de voedselbanken waar ze gebrek aan hebben. Ze vragen meestal om producten die ze niet vaak krijgen, zoals schoonmaakmiddelen (wasmiddel, afwasmiddel), producten voor persoonlijke verzorging (shampoo, tandpasta), houdbare etenswaren (macaroni, pastasaus, hagelslag, pindakaas). 
Die stoppen we in onze voedselpakketten. 

APRIL 2020 - DONATIE ST. ASAREEL

Created with Sketch.

Stichting Asareel heeft een kringloopwinkel op de Voorstraat in Katwijk. Deze winkel zorgt voor de financiën omdat de stichting geen subsidie ontvangt. 

 

Bij Stichting Asareel werken vrijwilligers en professionals die jongeren een helpende hand willen bieden in moeilijke situaties. 

Dit kunnen jongeren zijn die zijn vastgelopen, op een wachtlijst staan voor hulpverlening of nergens meer worden toegelaten. 

 

Asareel betekent "God houdt vast", wanneer jongeren en/of hun omgeving het opgeven, houdt God vast. 

Asareel wil jongeren door coaching, activiteiten en projecten uitdagen, verantwoordelijkheden, kansen- en ruimte bieden voor eigen initiatieven, en biedt jongeren succeservaringen waardoor meer zelfvertrouwen ontstaat en competenties worden ontwikkeld. 

 

Asareel biedt nuttige dagbesteding, geeft Rots en Water training, Brainblocks en helpt de jongeren  eventueel verder op weg naar meer specifieke vervolg- hulpverlening of terug naar school. 

 

Stichting Asareel heeft haar eigen gediplomeerde en SKJ geaccrediteerde jongerencoach in dienst. 

De zorgcoördinator: Amerike draagt zorg voor de dagelijkse begeleiding rondom de activiteiten en is het aanspreekpunt voor de jongeren en de vrijwilligers. Er is een samenwerkingsverband met Stichting KLIMKOORD. En in een multi-disciplinaire samenstelling van verschillende 

hulpverleners maakt Amerike deel uit van een intervisiegroep. 

 

Amerike zegt: “De werkkleding wordt met open armen ontvangen. Door de vrijwilligers, de jongeren, de zwervers maar natuurlijk in de winkel loopt het goed. Dank je wel daarvoor.” 

 

asareel.nl 

15 FEBRUARI 2020 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

 Stichting Mastermate Helpt hield zaterdag 15
 februari weer haar jaarlijkse actie voor de
 voedselbanken.

 Er zijn ruim 350 pakketten samengesteld. Die
 gingen naar de voedselbanken van Katwijk-
 Rijnsburg, Hillegom, Sassenheim en Hoofddorp.
 De voedselbanken zijn er erg blij mee, vooral
 omdat we vooraf hebben uitgevraagd waar ze
 behoefte aan hebben. 

Ook hebben we op de uitvraag van collega Mark de Vries twee pallets met goederen uit kerstpakketten van alle Mastermate medewerkers ontvangen. Dat was voldoende om aan elk pakket iets extra's toe te voegen. 
We zijn er erg trots op dat we dit kunnen en
mogen organiseren. Primair uiteraard om de
mensen die het nodig hebben te helpen. Ook dit
doen we als Mastermate samen, zonder de hulp
en inzet van de medewerkers is het onmogelijk
iets dergelijks te organiseren. Dat geeft een heel
warm gevoel.

30 NOVEMBER 2019 - WHISKY PROEVERIJ.

Created with Sketch.

Op zaterdagmiddag 30 nov. hebben wij, MM Helpt, een whisky proeverij georganiseerd.

Dit bonte gezelschap van zakenrelaties, familie, vrienden en bekenden, bestond uit 40 man.

 

Wij kregen vooraf aan elke whisky, uitleg van Dirk van Duijn, een ware whisky kenner en liefhebber.

Als Dirk klaar was met zijn uitleg, liep het water al je mond uit !

 

Ook de hapjes waren verrukkelijk, super verse vis van Schuitemaker vishandel, ook de kaas en chocola waren in combinatie met de diverse whiskys, een genot voor de smaak pupilen !

Tussendoor hielden we een loterij en aan het eind hebben we de overgebleven whiskys geveild.

Hiermee hebben we een bedrag opgehaald dat alle verwachtingen overtrof!

 

Het goede doel, is de aktie die wij houden in febr. 2020 voor de voedselbanken te Katwijk, Sassenheim ,Hillegom en Hoofddorp.

Op deze dag zullen wij tussen de 350 en 400  voedselpakketten klaar maken, welke bestaat uit een shopbag met inhoud ( wasmiddel, tandpasta, koek, drop, limonade, enz. )

11 MEI 2019 - WIJNPROEVERIJ.

Created with Sketch.

Stichting Mastermate TR Helpt organiseerde samen met LeGueux Wijnhandel en Be My Guest partycatering op zaterdag 11 mei een wijnproeverij voor het goede doel. Deze wijnproeverij vond plaats bij
Mastermate Hillegom.

Ongeveer 70 mensen kwamen op dit evenement af. Naast wijn proeven kon er ook wijn gekocht worden. Voor elke fles werd een bedrag gedoneerd aan het goede doel.

Opbrengst: € 600,-!
De totale opbrengst van de wijnproeverij was € 600,-. Dit geldbedrag is bestemd voor de voedselbank. Naast het ondersteunen van het goede doel was het ook erg gezellig. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

28 FEBRUARI 2019 - DONATIE VOEDSELBANK. 

Created with Sketch.

Het is weer zover. Handen uit de mouwen! De donatie aan de voedselbank in Hillegom. 


De vrijwilligers van de voedselbank hadden het feestelijk versierd. Om zo de klanten te laten weten dat de voedselbank naar de Sattelietbaan gaat verhuizen! Mastermate heeft natuurlijk weer goed gevulde tassen gedoneerd. Iedereen was erg blij met deze gift. En er zat voor de kinderen ook wat leuks bij! Hele bijzondere Amerikaanse blikjes met frisdrank. Zulke leuke blikjes hebben wij hier in Nederland natuurlijk niet. 

De voedselbank steunt zo’n 65 gezinnen met een minimum inkomen met een wekelijks levensmiddelenpakket. De Jozefkerk, waar ze nu kosteloos gevestigd zijn, wordt binnenkort herontwikkeld en het lukte niet om vervangende huisvesting te vinden. Het enige geschikte pand was een kooppand, en daarvoor heeft de voedselbank geen geld. Gelukkig heeft de gemeente Hillegom een bedrijfspand aan de Satellietbaan voor de voedselbank gekocht. In 2019 zal de voedselbank gaan verhuizen naar de nieuwe locatie.15 SEPTEMBER 2018 - DONATIE OUWEHAND BOUW. 

Created with Sketch.

Ouwehand Bouw bestaat dit jaar 75 jaar en wij willen dit jubileum ook graag met anderen vieren. Ouwehand Bouw is sinds 2003 verbonden met Dorcas Hulp & Ontwikkeling. Samen met Dorcas zijn er een aantal projecten succesvol afgerond. Deze keer gaan we “meebouwen” aan een technische school in Ethiopië. Voor meer informatie zie de website https://ouwehandbouw.voordeallerarmsten.nl/


Op zaterdag 15 september j.l. hebben wij een wandeltocht georganiseerd, waarvan de opbrengst voor dit goede doel is. De wandeltocht voerde de wandelaars langs gedenkwaardige plekken van Ouwehand Bouw. Samen met ruim 60 enthousiaste wandelaars en sponsoren hebben we die dag € 8.675,-- opgehaald. Een prachtig bedrag. Bij deze willen wij alle wandelaars en sponsoren bedanken.

17 FEBRUARI 2018 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

Ook dit jaar zaterdag 17 februari  2018  hebben wij de handen weer flink uit de mouwen gestoken. Maar liefst 350 pakketten hebben wij als stichting ingepakt en gedoneerd aan de Voedselbanken Katwijk, Hillegom en vanaf dit jaar ook in Hoofddorp waar onze nieuwe vestiging zich bevind. 

 

Wilt u na het lezen van deze acties ook een bijdrage leveren? Dat kan!

U kunt op verschillende manieren doneren. Uiteraard kunt u een donatie doen via een overschrijving. Daarnaast kunt u kleding en speelgoed afgeven in onze showrooms in Katwijk - Hillegom en Hoofddorp. Deze spullen gaan naar een van onze doelen zoals de Voedselbank.

23 AUGUSTUS 2017 - DONATIE GEREEDSCHAP KENIA

Created with Sketch.

Hemubo heeft met een ploeg werknemers Huisjes gebouwd in Kenia,

TRG heeft hier voor het gereedschap gesponsord.

 

Volgens Hemubo was het een onvergetelijk avontuur om hun steentje bij te dragen aan dit project in Kenia.