ACTIVITEITEN, EVENEMENTEN EN DONATIES.

BINNENKORT.

Er zijn momenteel geen evenementen gepland.

“Het is hartverwarmend om de inzet van mensen en bedrijven te zien voor
 ons werk. Als Voedselbank Teylingen zijn wij daarom heel blij met de 
 voedsel, -schoonmaakmiddelen –en tandpastadonatie van Mastermate.

 Het zijn hele praktische wekelijkse boodschappen, die een mooie 

 aanvulling zijn op ons eigen pakket.”

Jan Schapink
secretaris Voedselbank Teylingen
Sassenheim: januari 2019

EERDERE DONATIES.

11 MEI 2019 - WIJNPROEVERIJ.

Created with Sketch.

Stichting Mastermate TR Helpt organiseerde samen met LeGueux Wijnhandel en Be My Guest partycatering op zaterdag 11 mei een wijnproeverij voor het goede doel. Deze wijnproeverij vond plaats bij
Mastermate Hillegom.

Ongeveer 70 mensen kwamen op dit evenement af. Naast wijn proeven kon er ook wijn gekocht worden. Voor elke fles werd een bedrag gedoneerd aan het goede doel.

Opbrengst: € 600,-!
De totale opbrengst van de wijnproeverij was € 600,-. Dit geldbedrag is bestemd voor de voedselbank. Naast het ondersteunen van het goede doel was het ook erg gezellig. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

28 FEBRUARI 2019 - DONATIE VOEDSELBANK. 

Created with Sketch.

Het is weer zover. Handen uit de mouwen! De donatie aan de voedselbank in Hillegom. 


De vrijwilligers van de voedselbank hadden het feestelijk versierd. Om zo de klanten te laten weten dat de voedselbank naar de Sattelietbaan gaat verhuizen! Mastermate heeft natuurlijk weer goed gevulde tassen gedoneerd. Iedereen was erg blij met deze gift. En er zat voor de kinderen ook wat leuks bij! Hele bijzondere Amerikaanse blikjes met frisdrank. Zulke leuke blikjes hebben wij hier in Nederland natuurlijk niet. 

De voedselbank steunt zo’n 65 gezinnen met een minimum inkomen met een wekelijks levensmiddelenpakket. De Jozefkerk, waar ze nu kosteloos gevestigd zijn, wordt binnenkort herontwikkeld en het lukte niet om vervangende huisvesting te vinden. Het enige geschikte pand was een kooppand, en daarvoor heeft de voedselbank geen geld. Gelukkig heeft de gemeente Hillegom een bedrijfspand aan de Satellietbaan voor de voedselbank gekocht. In 2019 zal de voedselbank gaan verhuizen naar de nieuwe locatie.15 SEPTEMBER 2018 - DONATIE OUWEHAND BOUW. 

Created with Sketch.

Ouwehand Bouw bestaat dit jaar 75 jaar en wij willen dit jubileum ook graag met anderen vieren. Ouwehand Bouw is sinds 2003 verbonden met Dorcas Hulp & Ontwikkeling. Samen met Dorcas zijn er een aantal projecten succesvol afgerond. Deze keer gaan we “meebouwen” aan een technische school in Ethiopië. Voor meer informatie zie de website https://ouwehandbouw.voordeallerarmsten.nl/


Op zaterdag 15 september j.l. hebben wij een wandeltocht georganiseerd, waarvan de opbrengst voor dit goede doel is. De wandeltocht voerde de wandelaars langs gedenkwaardige plekken van Ouwehand Bouw. Samen met ruim 60 enthousiaste wandelaars en sponsoren hebben we die dag € 8.675,-- opgehaald. Een prachtig bedrag. Bij deze willen wij alle wandelaars en sponsoren bedanken.

17 FEBRUARI 2018 - DONATIE VOEDSELBANK

Created with Sketch.

Ook dit jaar zaterdag 17 februari  2018  hebben wij de handen weer flink uit de mouwen gestoken. Maar liefst 350 pakketten hebben wij als stichting ingepakt en gedoneerd aan de Voedselbanken Katwijk, Hillegom en vanaf dit jaar ook in Hoofddorp waar onze nieuwe vestiging zich bevind. 

 

Wilt u na het lezen van deze acties ook een bijdrage leveren? Dat kan!

U kunt op verschillende manieren doneren. Uiteraard kunt u een donatie doen via een overschrijving. Daarnaast kunt u kleding en speelgoed afgeven in onze showrooms in Katwijk - Hillegom en Hoofddorp. Deze spullen gaan naar een van onze doelen zoals de Voedselbank.

23 AUGUSTUS 2017 - DONATIE GEREEDSCHAP KENIA

Created with Sketch.

Hemubo heeft met een ploeg werknemers Huisjes gebouwd in Kenia,

TRG heeft hier voor het gereedschap gesponsord.

 

Volgens Hemubo was het een onvergetelijk avontuur om hun steentje bij te dragen aan dit project in Kenia.